[מדריך] Skills - Knight - General :> - כנסו שווה ביותר
2 posters
מחבר
הודעה
XpOz עוברים לפורום חדש בקרוב
מספר הודעות : 19 Points : 425 Reputation : 0 Join date : 31.01.10
נושא: [מדריך] Skills - Knight - General :> - כנסו שווה ביותר Thu Mar 11, 2010 3:16 am
[b]שלום לכולם כמו שאמרתי והבטחתי אני אוהב את המשחק ואני מתכוון להוכיח לכם זאת בכך שאני ישקיע אז החלטתי לעשות את המדריך הראשון שלי על Skill במשחק ה Skill של הKnight שנתחיל ?? במשחק אתם מתחילים עם רמה 1 מכל רמה יש לכם הזדמנות חדשה של סוגי כוחות שיש לכל השחקנים ולכל הדמויות שאתם בוחרים כמו כן זה מתכוון גם כן ל Knight אז אני מתכוון להסביר לכםאת כל הסקילים עד לרמה 30 של Knight למה רק עד לרמה 30 כי יש לזה הסברים *(אני פותח מדריך גם לזה לא לדאוג)* הSkill הראשון :Weapon Mystery - הסבר של הכוח Handles weapon well for giving more damage to the enemy-הכוח מותר מרמה - 1 הכוח עד רמה של -20 ה Skill השני :Lightning Slash- הסבר של הכוח Using normalsword skills with controling of wrist for more powerful attack.-מרמה-5- הכוח עד לרמה -10
Hunter עוברים לפורום חדש בקרוב
מספר הודעות : 777 Points : -2147448179 Reputation : 10 Join date : 31.08.09 Age : 25
נושא: Re: [מדריך] Skills - Knight - General :> - כנסו שווה ביותר Thu Mar 11, 2010 5:15 am
הנושא ננעל עכב חוסר פרטים במדריך נא להעתיק את מה שכתבת ולרשום את המדריך רק בעיברית יותר הסברים וכומובן תמונות תודה צוות הפורום
_________________________________________________ בברכה, אלכס גלדקי צוות ניהול הפורום. לכל שאלה או בעיה בבקשה לפנות אליי.
[מדריך] Skills - Knight - General :> - כנסו שווה ביותר